Jennifer Lawrence: Det är svårt att göra komedi där du inte kränker någon

Jennifer Lawrence har hävdat att ”alla" kommer att vara kränkta av ”No Hard Feelings" på ett eller annat sätt.

SHARE

SHARE

Jennifer Lawrence har länge varit sugen på komedi
Jennifer Lawrence har länge varit sugen på komedi

Jennifer Lawrence säger att det är svårt att göra en komedi ”där du inte kränker personer.”

Den 32-åriga skådespelerskan syns tillsammans med Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, och Matthew Broderick i en ny coming-of-age film ”No Hard Feelings”, och Jennifer har förutspått att ”alla” kommer vara kränkta på ett eller annat sätt.

Den prisbelönta skådespelerskan sa till Sky News: ”Jag tror att det är dags för gamla hederliga skratt. Det är svårt att göra komedi där du inte kränker någon. Alla kommer att ta illa upp på något sätt av den här filmen - varsågod.”

Jennifer spelar Maddie, en Uberchaufför som nästan är bankrutt och som får sin bil tagen.

Hon erkände att hon velat göra en komedi ganska länge och sa: ”Jag var alltid öppen för en komedi. Jag skulle inte säga att det var ‘Jag vill verkligen att min karaktär försöker ha sex med en yngre person’ men jag läste manuset och det var det roligaste jag någonsin läst.”

Den 21-årige skådespelaren Andrew njöt av att vara en del av projektet. Han sa: ”Vi måste prata om att vara kränkta. Det var och är som om vi över korrigerar för att det är så många saker vi skojar om som vi inte borde…och jag tror att den här filmen gör ett bra jobb av att tänja gränser medan den fortfarande håller igång konversationen om att det dessa personer gör är fel, och inte en bra idé.”