Dua Lipa gick igenom ”två år av förödmjukelse” efter att internet hånade hennes dans

Dua Lipa gick igenom ”två år av förödmjukelse” efter att internet hånade hennes dans och det tog fram tills hennes nästa album innan hon kände sig självsäker igen

SHARE

SHARE

Dua Lipa gick igenom ”två år av förödmjukelse” efter att internet hånade hennes dans.
Dua Lipa gick igenom ”två år av förödmjukelse” efter att internet hånade hennes dans.

Dua Lipa gick igenom ”två år av förödmjukelse” efter att internet hånade hennes dans.

Den 28-åriga popstjärnan förlöjligades efter ett uppträdande av ”New Rules” under Brit Awards-galan 2018, och erkände att hon inte kom över det förrän hon kom tillbaka med det prisbelönta albumet ”Future Nostalgia” från 2020, men också att hon utvecklat skinn på näsan tack vare sin framgång.

Hon sa till The Guardian: ”När folk tog det klippet av mig där jag dansade och gjorde det till en meme, och sedan när jag fick Bästa nya artist under Grammy-galan och folk sa typ ‘Hon förtjänar inte det, hon har ingen scennärvaro, hon kommer inte att vara kvar’. De sakerna sårade mig. Det var förödmjukande. Jag behövde ta mig själv bort från Twitter.

”Det som gjorde mig gladast - att uppträda och skriva låtar - gjorde mig också riktigt upprörd för folk dissekerade allt jag hade jobbat på, och jag behövde lära mig set framför alla.

”I offentligheten, listade jag ut vem jag var som artist, som artist på scen.

”Allt det hände när jag var 22, 23 år gammal och fortfarande växte upp. Du måste ha skinn på näsan. Du måste vara uthållig.

”[Förödmjukelsen] höll i sig fram tills att jag slutade skriva ”Future Nostalgia” och gjorde mitt första uppträdande av ‘Don’t Start Now’ under MTV Europe Music Awards.

”Jag vill säga - gud, jag vet inte - två år.

”Det var aldrig att jag inte kunde komma ur sängen på grund av vad jag trodde folk tänkte om mig. Jag brydde mig inte så mycket. Men det är vad som sticker ut mest för mig.”